ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Η Rockschool είναι η Νο1 Rock Εξεταστική Επιτροπή της Ευρώπης.

.

Η Rockschool έλαβε έγκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ουαλία και Νότια Ιρλανδία από το QCA το 2002. Όλα τα πιστοποιητικά της Rockschool αναγνωρίζονται από το ACF από τα μέσα του 2010, το οποίο σημαίνει ότι οι υποψήφιοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις σπουδές τους με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Rockschool.

Εξεταστικό κέντρο της Ροκ Σχολής ΛονδίνουDiplomas:
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο σύστημα διδασκαλίας της Rockschool έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις και για διπλώματα Level 4 και Level 6 τόσο στην εκτέλεση όσο και στη διδασκαλία.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ
rock school

Δίνονται από το 6ο grade και πάνω.Αρχίζουν από τους 25 βαθμούς ανάλογα με το αποτέλεσμα της εξέτασης

Εξεταστικό κέντρο της Ροκ Σχολής Λονδίνου

Η RSL ιδρύθηκε  πάνω σε μία δεοντολογία για την παροχή καινοτόμων, σύγχρονων προσόντων για τη μουσική και τις τέχνες. Όντας στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν τα  Rockschool Graded Music Exams, Rockschool Graded Music Exams, Teaching and Performance Diplomas, Vocational Qualifications (VQ's) και  Performance Arts Awards (PAA).Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των ακαδημαϊκά αυστηρών, σχετικών με τη βιομηχανία προσόντων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν τους επίδοξους καλλιτέχνες, τους εκπαιδευτικούς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα - όπου κι αν βρίσκονται.
 

Σβορώνου 3 , Γιαννιτσά, 581 00 ,Τηλέφωνο :     +30 238 202 1710
 
RSL